´cause i´m just a girl...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

...a wrawia o mne,ze wraj som...

...INFANTILNY...

...asi kazdy pozna tuto pesnicku od paradnej to kapelky...a dalo by sa powedat,ze je aj kusok o mne.

som sice dospely clowek,mam to na papieri,ale....ale....papier je papier a realita je reaita :)) som stale dieta a stale sa necitim na to,ze "aha,zajtra ma to uz asi prejde..." nie.na druhej strane nie som umrncanec rozmaznany.ani naiwny.ale urcite nezmyslam jak klasicky dospely cowek...

xyba?wyhoda?

raz dawno (weeeelmi dawno :)) ,tesne pred mojou 18-kou mi ocinko powedal,ze "wed pockaj,ziwot ta nauci. sem tam sxytas po hube a ten idealny swet,w ktorom zijes,zmizne a nastupi gitka-realitka..." tak teda cakam, obcas dostanem po hube a pod. a ..... nic.gitke sa ku mne nexce a ja si zijem dal,tak ako hocikedy pred tym.

pozriem sa na moju mladsiu sestru-rodena serioznost,solidnost,diplomacia (a solwentnost :)) ha,a ja? chaoss,zmatok,neusporiadanost,smejo (a som pocula,ze aj bohem :)) no a co?som stastna,nestazujem si a nic mi nexyba.

kazdy ma zit tak,aby si ubizowal co najmenej... 


...little of me... | stály odkaz

Komentáre

  1. preco pises
    ako 'prasa' :)) blbo sa citaju slova ako "xyba", "wyhoda" fuuuj, pripada mi to akoby to pisal nejaky rus, alebo co... ked si pises do esemesky x namiesto ch, to je pochopitelne, bo mas malo znakov, ale preco tu? hadam nie sme taky lenivy napisat ch. a to w - k tomu nemam co povedat... proste jak PRASA ;)))
    publikované: 18.04.2005 14:00:09 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Moze to byt aj tak
    ze ty si normalna, "oni" predcasne senilni a uplne obycajne zavidia.
    publikované: 18.04.2005 17:04:13 | autor: abc (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. zoll
    Dolezitejsi je viac obsah ako forma. Dievca sa este nevie odlisovat nazormi stylistikou, tak to robi ako vie, nic proti tomu. Ak ti to vadi, tak si to hod do lepsieho text editora a daj hromadne nahradit.
    publikované: 19.04.2005 15:00:50 | autor: abc (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. abc
    blbo sa to cita, to musis uznat...
    publikované: 19.04.2005 16:14:19 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014